Aveți un calendar pe care l-ați împărtășit altor persoane și doriți să știți când adaugă, modifică sau șterge evenimente din acel calendar? Această aplicație vă va afișa o notificare pentru fiecare dintre aceste modificări și vă va arăta și ce sa schimbat (titlu, locație sau timp).
Obțineți notificări despre modificările din calendarele dvs. partajate
Ultima actualizare
28 iul. 2026