ທ່ານມີປະຕິທິນທີ່ທ່ານໄດ້ແບ່ງປັນກັບບຸກຄົນອື່ນແລະຕ້ອງການຮູ້ເມື່ອພວກເຂົາຕື່ມ, ດັດແປງຫຼືລຶບກິດຈະກໍາໃນປະຕິທິນນັ້ນບໍ? app ນີ້ຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານແຈ້ງການສໍາລັບແຕ່ລະການປ່ຽນແປງເຫຼົ່ານີ້ແລະຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນສິ່ງທີ່ມີການປ່ຽນແປງ (ຊື່, ຕໍາແຫນ່ງຫຼືເວລາ).
ໄດ້ຮັບແຈ້ງການກ່ຽວກັບການປ່ຽນແປງໃນປະຕິທິນຮ່ວມກັນຂອງທ່ານ
ອັບເດດແລ້ວເມື່ອ
28 ກ.ລ. 2026