LinkUp-Family & Couple Locator

Alkalmazáson belüli vásárlások
Tartalom besorolása
PEGI 3
50 E+
letöltés
Tartalom besorolása
PEGI 3
Interakció a felhasználók között és Tartózkodási hely megosztása
További információ
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép
Képernyőkép

Az alkalmazásról

Elgondolkodtál már azon, hogy hol lehet a partnered vagy a legjobb barátod?

A LinkUp segítségével a párok, közeli barátok és családtagok bensőséges kapcsolatban maradhatnak. Ossz meg valós idejű helyszíneket, kövesd nyomon a mozgásodat, és nézd meg a telefonhasználatot, hogy közelebb érezd magad egymáshoz és nyugodt maradj.

—— Alapfunkciók ——
📍 【Valós idejű helymegosztás】
Nézd meg, hol vannak a barátaid, milyen messze vagytok egymástól, és aktuális állapotukat valós időben, függetlenül a távolságtól.

🗓【15 napos helyelőzmények lejátszása】
Bármikor áttekintheted a barátaid helyét, utazási módját, sebességét és megállásait. Hozzáférhetsz az elmúlt 15 nap adataihoz, hogy tájékozott maradj és kapcsolatban maradj.

📱【Részletes telefonhasználati jelentés】
Bármikor megtekintheted a képernyő előtt töltött időt, a feloldások számát és az alkalmazáshasználatot. Segítsetek egymásnak egészségesebb telefonos szokások kialakításában!

📊【Valós idejű eszközállapot-megosztás】
Oszd meg a hálózati állapotot, az adathasználatot, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a tárhelyet és egyebeket, így mindig tudni fogod, hogy mit csinálnak a barátaid.
⚠【Automatikus Érzékeny Tevékenység Jelentések】
Értesítést kaphatsz, ha barátaid kikapcsolják a helymeghatározást, eszközt váltanak, hálózatot váltanak, vagy lemerül az akkumulátor. 7 típusú eseményt és 28 tevékenységet figyelhetsz a nagyobb nyugalom érdekében.

📞【Automatikus Hívásstatisztikák】
Rögzíts minden bejövő és kimenő hívást, és automatikusan nyomon követed a napi hívások számát és időtartamát.

🔒 【Egyérintéses Telefonzár】
Bármikor lezárhatod barátod telefonját, és megnyomhatod a "szünet" gombot, ha figyelmen kívül hagyják az üzeneteket vagy zavarnak.

🎙【Valós Idejű Hanglejátszás】
Küldj szórakoztató hangüzeneteket, amelyek azonnal lejátszódnak, még akkor is, ha a telefon zárolva van.

📸【Vízjel Kamera】
Rögzíts hiteles pillanatokat időbélyegekkel és helyjelölőkkel a dupla kamerás élmény segítségével.

👫【Korlátlan Közeli Barátok】
Párok, közeli barátok és családtagok együtt használhatják a mindennapi pillanatok megosztására és közelebb kerülésre.

—— Emlékeztető ——
A helymeghatározás és az eszközadatok megosztása kölcsönös beleegyezést igényel. A folyamatos GPS-használat növelheti az akkumulátor fogyasztását.

—— Előfizetési információk ——
• Csomagok: 1 hónapos előfizetés 14,99 USD, 12 hónapos előfizetés 39,99 USD.
• A fizetés az iTunes-fiókodra lesz terhelve a vásárlás visszaigazolásakor.
• Az előfizetések automatikusan megújulnak, kivéve, ha az automatikus megújítást legalább 24 órával az aktuális időszak vége előtt kikapcsolod.
• A fiókodat a megújításért az aktuális időszak vége előtt 24 órán belül terheljük meg.
• A felhasználók kezelhetik az előfizetéseket, és az automatikus megújítás a vásárlás után kikapcsolható a fiókbeállításaikban.

Felhasználási feltételek: https://linkup.51wnl-cq.com/web/protocol/user.html
Adatvédelmi irányelvek: https://linkup.51wnl-cq.com/web/protocol/privacy.html
GPS helymeghatározás és telefonkövető: Maradj kapcsolatban és biztonságban, még akkor is, ha távol vagyunk egymástól
Frissítve:
2026. júl. 24.

Adatbiztonság

A biztonság annak megértésével kezdődik, hogy miként gyűjtik és osztják meg a fejlesztők az adataidat. Az adatvédelemmel és -biztonsággal kapcsolatos gyakorlat a használattól, a régiótól és életkortól függően változhat. A fejlesztő adta meg ezeket az információkat, és idővel frissítheti őket.
  • Ez az alkalmazás megoszthatja ezeket az adattípusokat harmadik felekkel
    Hely, Üzenetek és további 3
  • Ez az alkalmazás gyűjtheti ezeket az adattípusokat
    Hely, Személyes adatok és további 6
  • Az adatok titkosítva vannak a továbbítás során
  • Kérheted az adatok törlését