Dentro do teu teléfono, todos poden ver as túas fotos e vídeos privados desde a aplicación da galería. Usando a aplicación myVault, podes ocultar con seguridade as túas fotos, vídeos e documentos.
A aplicación myVault permítelle transferir as túas fotos e vídeos privados da Galería á bóveda. Unha calculadora e un bloqueo de impresión dixital dentro da aplicación protexerán os teus datos privados.
A aplicación myVault ofrece funcións adicionais ao gardar as túas notas, o navegador web privado, o reprodutor de vídeo integrado, o selfie de intruso, a icona da aplicación de disfraz, etc.
Como usar a aplicación:
1. En primeiro lugar, establece o PIN na pantalla de bloqueo da calculadora.
2. Establece unha pregunta e unha resposta de seguridade.
3. A pantalla de inicio ofrece algúns cartafoles predeterminados. Tamén podes crear novos cartafoles.
4. Escolla o seu cartafol na pantalla de inicio da aplicación. Mostraranse varias opcións ao facer clic no botón +.
5. Fai clic en calquera opción e selecciona os ficheiros para importar. Este proceso oculta o teu ficheiro.
6. Se quere poñer os ficheiros de novo na súa localización orixinal. Mantén presionado e selecciona os ficheiros. Podes usar a opción de mostrar no menú.
Características:
Bóveda
Oculta fotos, vídeos e ficheiros de documentos privados cunha pantalla de bloqueo da calculadora.
Navegador privado
Podes navegar por páxinas web e ver vídeos en liña nun navegador privado. O navegador non almacena ningún historial.
Nota
Podes gardar e ler as túas notas de texto importantes.
Autofoto de intruso
Fai unha foto de intrusos tentando acceder á túa aplicación con acceso non autorizado.
Reprodutor de vídeo integrado
Podes reproducir os teus ficheiros de vídeo co reprodutor de vídeo integrado.
Icona de disfraz
Podes cambiar a icona da túa aplicación por diferentes iconas da calculadora.
Pantalla de bloqueo da calculadora
Esta pantalla funciona como unha pantalla de inicio de sesión para a aplicación.
Configuración
Ofrécelle bloqueo, desbloqueo e configuración da cámara privada.
Información importante!
Para evitar perder ficheiros, asegúrate de mostrar as túas fotos, vídeos e outros ficheiros da bóveda antes de desinstalar esta aplicación.
Páxina web: https://arytan.com/
Correo electrónico: arytansoftware@gmail.com
Oculta as túas fotos, vídeos e documentos secretos usando esta aplicación.
Última actualización
5 de nov. de 2026