Aplicació per ajudar-vos a eliminar la informació de seguiment abans de compartir enllaços.
Característiques:
- Anul·la el seguiment en compartir: podeu compartir enllaços a "Untracker" al full de compartició per eliminar la informació de seguiment i copiar-lo o compartir-lo de nou.
- Seleccioneu per anul·lar el seguiment: podeu seleccionar text i fer clic a "Despista" a la barra d'eines de selecció per eliminar la informació de seguiment i substituir-la.
- Gestiona les regles: pots controlar o afegir regles per eliminar la informació de seguiment amb codi JavaScript.
https://github.com/zhanghai/Untracker
Elimina la informació de seguiment abans de compartir enllaços
S'ha actualitzat el dia:
4 de jul. 2025